sinapsis

Pràctica artística_Tres ràdios, tres col·lectius_microRavals

Procés de treball entre emissores de ràdio local i associacions socials del barri del Raval de Barcelona, dins del projecte “microRavals” (2015-2016), l’objectiu del qual és generar pràctiques col·laboratives entre l’Arts Santa Mónica i el seu teixit social.

Prenent com a punt de partida la mostra “No hi ha espectadors” de Democracia al cicle Trets enmig del concert de l’Arts Santa Mónica, “microRavals” planteja desplegar els seus objectius, articulant i posant en moviment diferents capes de reflexió i acció, alhora que creant vincles i ressonàncies al Raval a través de tres emissores de ràdio local del barri: Ràdio Ciutat Vella, Scanner FM i Ravalmedia.

Es treballa al voltant de la representació i la híper-visibilitat i reflexiona sobre qui pot produir i posar en circulació amb èxit els seus propis relats a l’esfera pública. El procés de treball que es desenvolupa pren com a punt de partida el so i l’oralitat. La matèria primera de les relacions entre aquests veïns i veïnes és la parla, la implicació construïda amb l’intercanvi verbal.

A les fotos, alguns dels i les participants de les associacions socials del barri que van participar en aquest procés de treball, com ara “Diàlegs de Dones”, “Narcóticos Anónimos” i Grup de dansa urbana “Trainig Barnaco”, durant les seves intervencions a les emissions de ràdio.

foto 1 (3)  IMG_2872 IMG_2623

 Resultat expositiu2

Entrades relacionades