sinapsis

Taller_Art i Educació: Efectes Secundaris_Trans_Art_Laboratori Context Educatiu

Taller realitzat en el marc del projecte “A propòsit de nosaltres i el lloc on som”, projecte resident de Trans_Art_Laboratori Context Educatiu, entre febrer i juliol de 2010.

Durant aquest taller es va estar treballant conjuntament amb mestres de l’Escola Miralletes i professors de l’Institut Sant Josep de Calassanç, ambdós del districte de Sant Martí de Barcelona, per tal d’elaborar els processos artístics a desenvolupar amb els alumnes dels dos equipaments educatius.dins del marc de Trans_Art_Laboratori Contetx Educatiu durant els mesos de setembre, octubre i novembre.

El format de treball va ser un curs de 20 hores presencials (a més de 20 hores no presencials) que duia per títol “Art i educació: efectes secundaris. Formació/investigació entorn els processos de treball de l’art contemporani i la seva aplicació a l’aula”.

Aquest grup de treball es va centrar, per una banda, en conèixer millor alguns projectes d’art contemporani que poden servir de model per tal de treballar per projectes dins de l’aula en relació als llenguatges i temàtiques contemporànies. Per altra banda, es va desenvolupar una estratègia de treball per projectes, participant cooperativament mestres i artistes en la planificació i implementació dels processos de treball.foto 10_2 foto 10_5 foto 12 foto 12_2 TR ART EDUCACIO2010-09-08-1 TR ART EDUCACIO2010-09-08-2

Entrades relacionades