sinapsis

Arxiu sonor_Itinerari C_Audioguia_Ressonància Manresa

Aquest itinerari es desenvolupa a l’interior del CAP Bages de Manresa i forma part dels arxius sonors de l’Audioguia Ressonància. 8 itineraris sonors per la ciutat de Manresa i el seu sistema sanitari, una proposta artística a mig camí entre la guia turística i el reportatge documental dins del projecte “Ressonància Manresa”.

Aquesta audioguia va ser el resultat formal del projecte “Ressonància Manresa”, un procés artístic d’intervenció en el territori realitzat a la ciutat de Manresa l’any 2007 dins de l’edició ID#4 d’IDENSITAT.

PLÀNOLS ITINERARIS AUDIOGUIA
RM PLANOLS ITINERARIS

Aquest arxiu sonor sobre el CAP Bages de Manresa suposa una oportunitat per descobrir l’equipament des de la perspectiva de les persones que hi treballen. Ens acosta, també, a les tasques que els diferents professionals hi desenvolupen, algunes de les quals són ben desconegudes pel conjunt dels usuaris. Amb la participació de: Mercè Bacardit, Marta Chandre, Montse Gomis, Àngel Muntanyà, Dolors Ramos, Carme Rodríguez, Mireia Sansalvador, Marc Serra, Pilar Soler, Glòria Trujillo, Josep Trullàs, Ceci Vila.

FUNDA CD AMB INTRUCCIONS D’ÚS
RM FUNDA CD AMB EXPLICACIONS

ESCOLTA AQUEST ITINERARI:

Entrades relacionades