sinapsis

Arxiu sonor_Itinerari D_Audioguia_Ressonància Manresa

Un itinerari que fa visibles alguns aspectes de la realitat de les persones amb malalties de salut mental a la ciutat de Manresa. Aquest arxiu sonor forma part de l’Audioguia Ressonància. 8 itineraris sonors per la ciutat de Manresa i el seu sistema sanitari, una proposta artística a mig camí entre la guia turística i el reportatge documental dins del projecte “Ressonància Manresa”.

Aquesta audioguia va ser el resultat formal del projecte Ressonància Manresa, un procés artístic d’intervenció en el territori realitzat a la ciutat de Manresa l’any 2007 dins de l’edició ID#4 d’IDENSITAT.

PLÀNOL ITINERARIS AUDIOGUIA
RM PLANOLS ITINERARIS

Aquesta proposta és fruit del treball que es va realitzar conjuntament amb els usuaris del Club Social del projecte Mosaic de Manresa, un recurs d’orientació social, no sanitària, per a persones amb problemes de salut mental i per a les seves famílies. Durant dos mesos, cada dijous es van fer sessions per definir l’itinerari i decidir les experiències que es relatarien al llarg del recorregut. Amb la participació de: Pere Altimiras, Pere Bonet, Moi Calvelo, Ramon Hidalgo, Maria Lucía Caram, Rosa Mitjana, Anna Nogués, Dolors Ollé, Jordi Padró, Antonio Pérez, Eduard Pons, Gemma Prats, Enric Pujol, Alba Ruiz, Juliana Santamaria, Jordi Sardans, Josep Mª Suades, Eva Torres, Glòria Tort.

FUNDA CD AMB INSTRUCCIONS D’ÚS
RM FUNDA CD AMB EXPLICACIONS

ESCOLTA AQUEST ITINERARI:

Entrades relacionades