sinapsis

Arxiu sonor_Itinerari E_Audioguia_Ressonància Manresa

Un itinerari perconèixer diferents experiències i relats vinculats a la pràctica sociosanitària de la ciutat de Manresa. Aquest arxiu sonor forma part de l’Audioguia Ressonància. 8 itineraris sonors per la ciutat de Manresa i el seu sistema sanitari, una proposta artística a mig camí entre la guia turística i el reportatge documental dins del projecte “Ressonància Manresa”.

Aquesta audioguia va ser el resultat formal del projecte “Ressonància Manresa”, un procés artístic d’intervenció en el territori realitzat a la ciutat de Manresa l’any 2007 dins de l’edició ID#4 d’IDENSITAT.

PLÀNOL ITINERARIS AUDIOGUIA
RM PLANOLS ITINERARIS

Aquest recorregut mostra diferents vessants i perspectives des dels quals el comportament social es vincula estretament amb el sanitari. Es descobreix com la salut i el benestar són una qüestió social que ultrapassa el marc estrictament sanitari. Amb la participació de: Montse Camprubí, Mª Àngels Comallonga, Montse Gomis, Cesarea González, Rosa Mª Miret, Alba Oms, Ramon Ortiz, Ignacia Ribas, Gemma Solanas, Pepita Subirana, Manel Valls.

FUNDA CD AMB INSTRUCCIONS D’ÚS
RM FUNDA CD AMB EXPLICACIONS

ESCOLTA AQUEST ITINERARI:

Entrades relacionades