sinapsis

Arxiu sonor_Itinerari G_Audioguia_Ressonància Manresa

Un itinerari que fa visibles un seguit d’iniciatives i experiències vinculades a la salut, les quals s’impulsen o bé des del teixit sociocultural o bé volen fomentar la participació a l’entorn de les institucions sanitàries. Aquest arxiu sonor forma part de l’Audioguia Ressonància. 8 itineraris sonors per la ciutat de Manresa i el seu sistema sanitari, una proposta artística a mig camí entre la guia turística i el reportatge documental dins del projecte “Ressonància Manresa”.

Aquesta audioguia va ser el resultat formal del projecte “Ressonància Manresa”, un procés artístic d’intervenció en el territori realitzat a la ciutat de Manresa l’any 2007 dins de l’edició ID#4 dIDENSITAT.

PLÀNOL ITINERARIS AUDIOGUIA
RM PLANOLS ITINERARIS

Aquest recorregut mostra espais i situacions des dels quals els ciutadans podem defensar els nostres drets i assumir més responsabilitats en relació amb la salut i el sistema sanitari. Amb la participació de: Lluís Cornet, Sònia Díaz, Carme Gassó, Josep Giménez, Josep Fuentes, Juliana Santamaria, Rosa Mitjana, Anna Nogués, Josep Rueda, Dolors Sanmiquel.

FUNDA CD AMB INSTRUCCIONS D’ÚS
RM FUNDA CD AMB EXPLICACIONS

ESCOLTA AQUEST ITINERARI:

Entrades relacionades