sinapsis

Arxiu sonor_Itinerari H_Audioguia_Ressonància Manresa

Un itinerari per a conèixer diferents tipologies d’equipaments i institucions sanitàries que formen la xarxa sanitària de la ciutat de Manresa. Aquest arxiu sonor forma part de l’Audioguia Ressonància. 8 itineraris sonors per la ciutat de Manresa i el seu sistema sanitari, una proposta artística a mig camí entre la guia turística i el reportatge documental dins del projecte “Ressonància Manresa”.

Aquesta audioguia va ser el resultat formal del projecte “Ressonància Manresa”, un procés artístic d’intervenció en el territori realitzat a la ciutat de Manresa l’any 2007 dins de l’edició ID#4 d’IDENSITAT.

PLÀNOL ITINERARIS AUDIOGUIA
RM PLANOLS ITINERARIS

Aquest recorregut ofereix una mostra de la xarxa de professionals i serveis que integra un sistema sanitari. Amb aquest recorregut també podem fer-nos una idea de quins són els possibles canals d’entrada al sistema que estan a disposició dels usuaris. Amb la participació de: Margarita Arboix, Fèlix Badia, Pere Bonet, Matilde Català, Antoni Sans, Teresa Solé, Francesc Sevilla, Manel Valls, Jordi Vintró.

FUNDA CD AMB INSTRUCCIONS D’ÚS
RM FUNDA CD AMB EXPLICACIONS

ESCOLTA AQUEST ITINERARI:

Entrades relacionades