sinapsis

Àudios_Tres ràdios, tres col·lectius_microRavals

Àudios amb les intervencions radiofòniques d’entitats socials del Raval a emissores locals del barri dins del projecte “microravals” (2015-2016), l’objectiu del qual és generar processos de treball col·laboratiu entre l’Arts Santa Mónica i el seu context social.

El primer col·lectiu amb qui es va treballar va ser “Diàlegs de Dones” (associació del Raval sense ànim de lucre), juntament amb Ràdio Ciutat Vella. El dimecres 8 d’abril vam entrar en antena al programa “Des del meu barri” que condueix en Josep Garcia.

La segona associació amb qui es va col·laborar va ser “Narcóticos Anónimos” (NA), on es reuneixen persones que han tingut problemes greus amb les drogues per donar-se suport mutu. La ràdio col·laboradora, en aquest cas, va ser Ravalmedia, a través de la qual NA es va donar a conèixer com a associació.

La tercera associació va ser “Trainig Barnaco” (un grup de dansa urbana) i, la ràdio col·laboradora, ScannerFM. Durant l’entrevista, un dels temes que es va tractar va ser com s’habita l’espai urbà i com construir-se una imatge a través de l’esfera pública.

Entrades relacionades