sinapsis

Bloc_D’històries i testimonis_LABmediació_CA Tarragona

Bloc on es recull el procés de treball derivat de “D’històries i testimonis”, un projecte educatiu del LABmediació que neix a partir de l’exposició «Habeas Corpus» del CA Tarragona (novembre-desembre 2012) i al voltant de la idea de testimoni i la seva representació.

Aquest projecte, que desenvolupa una pràctica on s’integra la recerca, la reflexió, la creació i els formats de difusió, suposa un treball de col·laboració entre alumnes i mestres (3r cicle de primària, secundària i batxillerats). Compte, a més, amb la col·laboració dels Serveis Territorials d’Ensenyament a Tarragona (Generalitat de Catalunya) i el CRP del Tarragonès.

Tota aquesta experiència educadora ha donat peu no només als continguts del bloc, sinó també al material recopilat a l’arxiu obert del LABmediació del CA Tarragona, que va esdevenir el contingut d’una maleta pedagògica promoguda pel CRP del Tarragonès (gener-juliol 2013). D’aquesta manera, els materials treballats pels alumnes i els mestres es posen a disposició de totes les escoles i els instituts que ho desitgin.

Enllaç: https://dhistoriesitestimonis.wordpress.com/

 

Entrades relacionades