sinapsis

LABMEDIACIÓ

 

imatge destacada labmediació

El LABmediació és un laboratori de projectes al voltant de l’àmbit específic del Centre d’Art CA Tarragona: les pràctiques de mediació. Aquest laboratori desenvolupa una recerca pràctica i teòrica entorn dels formats i les metodologies de treball que permeten aprofundir en els potencials i les contradiccions de les pràctiques de mediació entre l’esfera artística i la social. El desplegament d’aquest laboratori es fa mitjançant l’articulació d’una relació transversal amb els altres programes del CA Tarragona.

 

CAST.

imatge destacada labmediació

El LABmediació es un laboratorio de proyectos alrededor del ámbito específico del Centre d’Art CA Tarragona: las prácticas de mediación. Este laboratorio desarrolla una investigación práctica y teórica en torno a los formatos y las metodologías de trabajo que permiten profundizar en los potenciales y las contradicciones de las prácticas de mediación entre la esfera artística y la social. El despliegue de este laboratorio se hace mediante la articulación de una relación transversal con los otros programas del CA Tarragona.

CA TARRAGONA

[:ca]L’especificitat del Centre d'Art CA Tarragona és la mediació, entesa com una forma de treball dialògic entre les polítiques culturals, les pràctiques artístiques i el teixit social del territori. El seu objectiu és la construcció col·lectiva de significació i retorn social, fomentant la interacció dels artistes en contextos no artístics.[:es]La especificidad del Centre d’Art CA Tarragona es la mediación, entendida como una forma de trabajo dialógico entre las políticas culturales, las prácticas artísticas y el tejido social del territorio. Su objetivo es la construcción colectiva de significación y retorno social, fomentando la interacción de los artistas en contextos no artísticos.[:]