sinapsis

Campanya micromecenatge_ Polièdrica_ Connectant realitats > art / educació / comunitat / cultura

L’abril de 2019, Polièdrica inicia una campanya de micromecenatge a través de la plataforma Goteo per tal de cofinançar la renovació de la web, dissenyada com una eina per contribuir a fer el projecte més comunitari i sostenible. Aquesta campanya forma part del procés de reformulació que aquest projecte, coordinat per Sinapsis des de 2012, assumeix durant l’any sabàtic que viu entre 2017 i 2018, imposat per la manca de suport institucional.

Amb l’objectiu de reforçar aquesta dimensió comunitàriai sostenible del projecte, s’hi introdueixen les figures dels socis/es lectors, socis/es col·laboradors i entitats associades amb l’establiment d’unes quotes per ajudar a finançar un servei de qualitat de Polièdrica com a node d’informació, coneixement i debat entorn d’aquelles pràctiques artístiques i culturals que s’articulen amb una perspectiva educativa i/o comunitària i des del principi de democràcia cultural.

A tall de recompensa per a les persones que facin una aportació econòmica al projecte durant aquesta campanya a Goteo.org de 80 dies (abril-juliol 2019), a més del corresponent reconeixement tant a la web com a les diverses publicacions del projecte, s’ofereix:

  • Rebre una quota soci/a durant el 2019.
  • Rebre un, dos o tres dels anuaris digitals editats per Polièdrica amb tot el material publicat durant els anys 2014, 2015 i 2016.

Però, més enllà de les aportacions econòmiques, Polièdrica proposa altres maneres de recolzar el projecte:

  • Ajudant a fer difusió de la campanya.
  • Aportant continguts per ser publicats a Polièdrica sobre accions, activitats o projectes desenvolupats durant 2017-2018 relacionats amb les pràctiques artístiques, culturals educatives i comunitàries.

Les aportacions aconseguides durant aquesta campanya serviran, no només per acabar de construir la web, sinó també per contribuir a fer front a les depeses del primer any de funcionament del projecte després del seu replantejament, un període durant el qual Polièdrica es proposa articular una estratègia de treball en xarxa i aliances amb administracions, equipaments públics, comunitats educatives, pràctiques comunitàries i mitjans de comunicació.

 

Entrades relacionades