sinapsis

Connexions Barris-Ciutat_Línia d’acció_Interfícies

Una de les tres línies d’acció d’Interfícies, el programa de mediació de l’Arts Santa Mònica, coordinat conjuntament per Idensitat, Sinapsis i Transductores. Les altres línies són Mediacions al centre i Comunitats educatives.

Aquest línia d’acció té com a objectiu establir-se com a espai de referència per a les entitats del barri del Raval de Barcelona on s’ubica el Centre d’Art  a partir del treball per crear vincles estables basats en el reconeixement mutu i la programació compartida d’activitats i/o processos.

Proposa activitats i processos de treball que permetin al Santa Mònica establir vincles de col·laboració, des d’una lògica de context i proximitat, amb entitats, projectes, col·lectivitats i altres equipaments. Tot i fer èmfasi en les relacions amb el Barri del Raval i el districte de Ciutat Vella pel fet de ser el context socio-cultural on s’ubica el Centre d’Art, també integra altres contextos i el seu teixit socio-cultural.

Les activitats i accions que es programen són una eina per crear sinèrgies i bastir un espai de treball en comú amb tercers. Són el primer pas per crear xarxes sostenibles, un dels objectius del programa en tant que permet assegurar futurs marcs de cooperació amb altres institucions, entitats i comunitats.

Entrades relacionades