sinapsis

Convocatòria_L’Antena_BaumannLab

Convocatòria bimensual permanent del Laboratori de Creació Jove BaumannLab de Terrassa per a propostes expositives, activitats i formacions en règim d’acollida o coproducció.

Cada dos mesos es fa un procés de selecció entre les propostes presentades, que poden ser-ho en règim d’acollida o de coproducció, en aquest últim cas, s’estableix un procés de treball de tutoria.

Es poden presentar propostes en les següents modalitats: projectes expositius col·lectius o individuals, propostes  en forma de programa (d’activitats puntuals o continuades), propostes de formació en sintonia amb els objectius del BaumannLab.

El comitè de selecció és compartit amb el Servei de Joventut i Lleure de l’Ajuntament de Terrassa, Oriol Fontdevila (comissari i membre de l’equip gestor de la Sala d’Art Jove), Gabriel Verderi (director de l’Escola d’Art de Terrassa), Susana Medina (coordinadora de Terrassa Arts Visuals de l’Ajuntament de Terrassa), Mireia Saladrigues (artista visual) i, en el cas de les propostes pensades per a la sala d’exposicions, també participa un membre de l’equip de gestió del projecte Barinbau del mateix BaumannLab.

Entrades relacionades