sinapsis

Convocatòria_Projectes artístics en contextos educatius_BaumannLab

Convocatòria adreçada al professorat de secundària i batxillerat des del Laboratori de Creació Jove BaumannLab de Terrassa dins de les segones convocatòries anuals 2011.

Es tractava d’una convocatòria d’ajuts amb l’objectiu d’incentivar la realització de projectes artístics per tal de facilitar que l’alumnat entri en contacte, de manera participativa, amb processos de creació contemporània.

La seva finalitat era promoure projectes i iniciatives que utilitzin els processos artístics com a estratègia per al desenvolupament de l’actitud crítica de l’alumnat, i per fomentar-ne la seva participació activa i creativa. També tractava d’elaborar propostes que fessin un desplegament curricular transversal i que poguessin ser transferibles a altres centres educatius.

S’atorgava un sol ajut de 400€ per a la producció de material al projecte seleccionat per l’equip gestor del BaumannLab, en col·laboració amb el Servei de Joventut i Lleure de l’Ajuntament de Terrassa.

Oferia la possibilitat d’ús del material i les instal·lacions del BaumannLab, a més de tres sessions de tutoria i acompanyament amb l’equip gestor d’aquest Laboratori de Creació Jove de Terrassa.

Entrades relacionades