sinapsis

Residència artística_Artistas Salchichas_Trans_Art_Laboratori Context Educatiu

El perro que se muerde la cola#2 del col·lectiu Artistas Salchichas, format per Manel Quintana i María Camila Sanjinés, va ser el projecte guanyador de la convocatòria Can Felipa 2010 en la modalitat de creació artística (obra i projecte artístic en context educatiu). Aquesta convocatòria es va presentar en col·laboració amb el projecte Trans_Art_Laboratori Context Educatiu.

El procés va suposar sis sessions de treball amb alumnes de 4rt d’ESO de l’Institut Sant Josep de Calassanç del districte de Sant Martí de Barcelona durant l’assignatura de “Visual i Plàstica” al llarg de l’any 2010.

En aquest projecte, el concepte de deseducar es pren com un qüestionament d’allò après, allò què hem adquirit en el procés d’educació i socialització. “Si deseduco alguns dels meus comportaments, com seria el meu jo? Seria un anti-jo?”.

La instal·lació final d’aquest projecte artístic es va poder veure a l’exposició “Confluències per a la des/educació”, organitzada en el marc del projecte Trans_Art_Laboratori Context Educatiu al Centre Cívic Can Felipa entre novembre de 2010 i i gener de 2011 , 

Entrades relacionades