sinapsis

Taller_En Relació_LABmediació_CA Tarragona

Projecte socioeducatiu impulsat pel LABmediació i la Fundació Casal l’Amic de juny a setembre de 2012 a partir d’un taller de Marta Ricart amb entitats i professionals que treballen amb joves i infants en risc d’exclusió social al voltant de l’exposició “Wet Feet” de Bouchra Khalili al CA Tarragona.

La proposta respon a la voluntat de les dues entitats d’innovar i aprofundir en les col·laboracions entre àmbits professionals i facilitar un aprenentatge recíproc que permeti innovar en les metodologies de treball i els formats d’implicació i participació en i amb el territori. El projecte s’inscriu en una de les línies del PAC (Grup de treball de Pràctiques Artístiques en Context), un dels cinc grups de treball sorgits d’un altre projecte del LABmediació, “Obert per Reflexió”.

“En relació” neix amb motiu de l’exposició Wet Feet de l’artista Bouchra Khalili organitzada pel CA Tarragona i planteja un espai de treball i reflexió pràctica entorn a les possibles apropiacions i reinterpretacions del treball artístic exposat. El projecte té la voluntat de resignificar l’obra de l’artista a partir de les especificitats del context tarragoní i de les persones que participen en el taller esdevenint, també, una eina de mediació per a altres espectadors, públics, visitants, etc.

El taller, conduït conjuntament amb Marta Ricart, planteja un espai de treball adreçat a professionals de l’educació, la cultura, els serveis socials, etc. que vulguin desenvolupar processos de co-creació i reflexió en els seus respectius contextos. Es parteix de posar en relació l’obra de l’artista Bouchra Khalili amb l’entorn de treball de cada participant per a construir interpretacions que impliquin la posada en pràctica de metodologies i estratègies de co-creació i reflexió. El resultat de les propostes que desenvolupa cada participant es mostra en l’espai físic del LABmediació.

photo 4 IMG_3553 IMG_3259 IMG_5165 _MG_0517

Entrades relacionades