sinapsis

Escola d’estiu 2018_IntersECCions

L’Escola d’Estiu del programa IntersECCions de l’Ajuntament del Prat de Llobregat és l’espai comú de relació i trobada entre les persones de les comunitats educatives i culturals que han estat implicades en els diferents projectes i espais de treball durant el curs.

L’Escola d’Estiu és la cita anual on generar vincles, conèixer més en profunditat les accions que s’estan desenvolupant, assolir una visió més global del què s’està fent, i compartir els valors transformadors d’IntersECCions. Per això, la jornada combina la presentació d’experiències amb un espai de diàleg i reflexió. En aquest bloc de debat, conversen aportacions teòriques amb d’altres més pràctiques, a càrrec de les persones que han participat en les accions del Programa.

IntersECCions és un programa impulsat des del 2016 per l’Ajuntament del Prat de Llobregat, que situa l’educació i la cultura com a eixos estratègics de ciutat, motors de transformació social. Des de 2017, Sinapsis dirigeix l’Oficina Tècnica d’aquest programa.

En l’edició de 2018 han participat: Fina Rifà; Francesc Ballester Lozano; Pilar Eslava; Joan Carles Navarro; Rafa Milan; Cristina Castells; Lluís Tejedor; Iñaki Garay; Joan Ivern; Jordi Umbert; Marga Gómez; Edgar Iglesias; Ignasi Gómez; Mireia Civis; M. Paz González; Fátima Avilés; Jose Luis Tercero; Arnau Puig; Joan Puig Malet; Dani Velasco; Sandra Gallardo.

Entrades relacionades