sinapsis

Exposició_Espai Públic i Joves. Tres experiències_BaumannLab

L’exposició Espai públic i joves: 3 experiències de treball artístic amb joves de Terrassa, va servir per a fer el  tancament del taller amb els educadors del servei de Joventut de l’Ajuntament de Terrassa realitzat al BaumannLab i dels projectes amb joves del territori. Aquesta exposició va tenir lloc de l’11 de novembre al 15 de desembre de 2011 al mateix Baumannlab, el laboratori de creació jove del Servei de Joventut i Lleure de l’Ajuntament de Terrassa.

L’exposició mostrava el treball fet al llarg de tot el procés. Els grups que van treballar al territori van mostrar el treball que s’havia dut a terme amb imatges i vídeos protagonitzats pels joves. Per altra banda, en un apartat de l’exposició s’explicava tot el procés de treball realitzat al llarg del taller que es va dur a terme amb els educadors de Joventut.

Això va permetre que el conjunt de l’exposició presentés, per una banda, una aproximació a l’espai públic a partir de la mirada dels joves, permetent al públic assistent confrontar-se amb una altra visió sobre la ciutat de Terrassa. Per altra banda, s’hi va poder veure tot el potencial d’aquest tipus de projectes per tal de construir sinergies transversals.

Entrades relacionades