sinapsis

Exposició_Jornada de cloenda i mostra comunitària_Apadrina el teu equipament 2017_Interfícies

[:ca]

El divendres 28 d’abril de 2017 es va fer la jornada de cloenda del projecte “Apadrina el teu equipament 2017” al Claustre de l’Arts Santa Mónica de Barcelona que, en aquesta quarta edició i en el marc d’Interfícies, ha estat apadrinat per l’INS Miquel Tarradell del barri del Raval.

La presentació a l’Arts Santa Mònica es va fer en el marc d’Interfícies, el programa d’educació ciutadania i cultura del centre d’art que, durant aquesta quarta edició, va participar al projecte per primera vegada. En aquesta jornada de cloenda es van mostrar, al llarg d’una setmana, part dels resultats i materials de 13 iniciatives d’apadrinaments que corresponien a processos educatius on han participat des de llars d’infants fins a treballs de graus en intervenció social a instituts de secundària. Aquesta activitat va servir per presentar tots aquests processos de treball duts a terme durant el curs 2016-2017 en aquesta quarta edició del programa, en la qual han participat 8 centres educatius del Raval i totes les institucions culturals del barri.

Apadrina el teu Equipament és una iniciativa que impulsa la col·laboració entre els grans equipaments culturals i els centres educatius del barri del Raval per desenvolupar projectes dins el currículum acadèmic i al llarg del curs escolar. “Apadrina el teu Equipament” és una iniciativa coordinada per la Fundació Tot Raval amb el suport de Raval Cultural en el marc del Pla d’Educació de Ciutat Vella i el Districte de Ciutat Vella que impulsa la col·laboració entre els grans equipaments culturals i els centres educatius del barri del Raval per desenvolupar projectes dins el currículum acadèmic i al llarg del curs escolar.

Vídeo d’un dels 10 tallers desenvolupats amb l’INS Miquel Tarradell:

https://youtu.be/tiHUjTi4Htc[:]

Entrades relacionades