sinapsis

Exposició_Modulacions (La Paraula)_Educació viva i ciutat educadora_Interfícies

[:ca]

18881906_1586515068049096_9195325311645158187_n-300x168Mostra de dos projectes desenvolupats dins del curs «Educació viva i ciutat educadora» en relació amb la mostra «Modulacions [La Paraula]» del centre d’Art Santa Mònica i organitzats per Interfícies, el programa de ciutadania, cultura i educació de l’Arts Santa Mònica que desenvolupa accions, programes i projectes a llarg termini amb diverses xarxes i entitats del territori.

La mostra «Modulacions [La Paraula]», inaugurada el 12 de maig de 2017, és un programa pilot del «Laboratori Porositats” de la Oficina de Difusió Artística de la Diputació de Barcelona, on s’han desenvolupat diversos projectes de educació, cultura i territori coordinats per UNZIP. Arts visuals al Prat.

En aquesta mostra es presenten dos projectes convidats: “Retrats” i “Apropia’t”. Són dues iniciatives que han estat desenvolupades dins del marc del projecte de formació i acció “Educació viva, ciutat educadora”, portat a terme pel programa Interfícies de l’Arts Santa Mònica. Aquesta mostra suposa el punt final d’aquest any per aquests dos projectes que han treballat des del febrer fins ara en diversos centres educatius generant relacions en xarxa, processos d’aprenentatge sobre l’espai públic i les identitats.

Organitza_ Produeix:
Programa d’arts visuals de l’Ajuntament del Prat (/UNZIP Arts visuals al Prat) dins el marc de Laboratori Porositats de l’Oficina de Difusió Artística de la Diputació de Barcelona.

Col·labora:
Ajuntament del Prat de Llobregat

Centre de Recursos Pedagògics del Baix Llobregat

Departament de Joventut del Prat de Llobregat

Interfícies. Arts Santa Mònica.

Escola Pepa Colomer. Institut Escola del Prat

Institut Baldiri Guilera. Biblioteca Antonio Martí

Escola d’Arts del Prat. /UNZIP Arts Visuals

Màster d’AAVV i Educació (UB)[:]

Entrades relacionades