sinapsis

Exposició_Resultats procés de treball_En Relació_LABmediació_CA Tarragona

El 27 d’octubre de 2012, conjuntament amb la inauguració de l’exposició “Habeas Corpus”, el CA Tarragona va presentar públicament alguns processos de treball des de la mediació en l’espai del LABmediació. En alguns casos, els processos tot just estaven encetats mentre que en d’altres, com ara el projecte “En Relació”, es va poder mostrar no només el procés, sinó també el resultat final.

En el taller han participat, de manera puntual o durant tot el procés: l’Associació de Familiars d’Alzheimer de Tarragona, la Fundació Salut i Comunitat, la Unitat Tècnica d’Immigració i Ciutadania, Auriga Serveis Culturals, l’Equip de Prevenció en l’Àmbit de les Drogues i la Sexualitat, la Fundació FIAS i el Punt Òmnia Torreforta.

La riquesa del procés i el potencial polític del treball transversal entre el camp de l’art i l’àmbit social emergeixi a partir del diàleg entre maneres de fer a priori diferents o fins hi tot inscrites en cultures o imaginaris contraposats. El treball en comú plantejat des d’una dinàmica que potencia l’horitzontalitat dels rols assumits per totes les parts participants en el taller permet l’emergència d’un aprenentatge en comú.

En l’espai del LABmediació es van poder visibilitzar els resultats dels processos de treball i un vídeo realitzat conjuntament per les persones que vam participar en el projecte “En Relació” en el qual valoràvem i debatíem sobre el procés de treball.

El bloc del projecte documenta totes les sessions de treball i el material presentat.

24img_52491

 

Entrades relacionades