sinapsis

Exposició_Sis projectes exposats_Trans_Art_Laboratori Context Sociocultural (Illa Fort Pienc)

L’exposició “Sis projectes exposats” mostra el resultat dels projectes artístics desenvolupats a la illa Fort Pienc i a l’Espai Jove de l’Eixample de Barcelona entre setembre i octubre del 2006 en el marc del projecte Trans_Art_Laboratori Context Sociocultural.

Aquest projecte, dut a terme entre els anys 2005 i 2007, va comportar la creació d’una plataforma col·laborativa amb la implicació dels artistes participants, la direcció i els usuaris dels diferents equipaments públics de l’illa. Totes les intervencions artístiques van comptar amb la participació activa del veïnatge i dels equipaments del barri.

L’exposició va tenir lloc a la sala d’exposicions del Centre Cívic Fort Pienc, entre el 12 de gener i el 7 de març del 2007. Hi van exposar els seus treballs els artistes i col·lectius Sitesize, Labaratorium, Experimentem amb l’Art, Txuma Sánchez, Pau Faus i Riccardo Massari.

Alguns dels treballs de Txuma Sánchez es van poder visitar, també, a diferents indrets del mercat muncicipal i botigues del barri. De la mateixa manera, les intervencions de Sitesize es van fer ben visibles a les vidrieres del centre cívic Fort Pienc.

Entrades relacionades