sinapsis

Exposició_Wet Feet_CA Tarragona

El CA Tarragona Centre d’Art presenta la seva primera exposició pública: “Wet Feet”, de Bouchra Khalili, a cura de Cèlia del Diego. Aquesta és també la primera mostra individual retrospectiva de l’artista a Catalunya i a l’Estat espanyol. L’exposició es va desenvolupar del 25/05 al 29/07 de 2012.

El treball de Khalili fusiona la pràctica documental amb l’aproximació conceptual per explorar espais de transició i discursos latents en els marges polítics, socials i territorials del nostre món conegut. D’aquesta manera es posa en qüestió les nocions d’identitat, d’estat, de frontera, de lleis migratòries, d’exili, encarnats en les expressions subjectives de la pertinença a un lloc, el nomadisme i les existències clandestines; totes elles, formes de resistència a l’arbitrarietat dels poders.

Aquesta exposició va donar peu a alguns dels tallers desenvolupats dins del LABmediació, un laboratori de projectes al voltant de l’àmbit específic del Centre d’Art Tarragona, les pràctiques de mediació. Aquest laboratori desenvolupa una recerca pràctica i teòrica entorn dels formats i les metodologies de treball que permeten aprofundir en els potencials i les contradiccions de les pràctiques de mediació entre l’esfera artística i la social. Es desplega articulant una relació transversal amb els altres programes del CA Tarragona i les seves exposicions.

Wet Feet3

Entrades relacionades