sinapsis

Fulls de sala_Mostra L’educació de les Arts II_Interfícies

[:ca]

Full de sala general i de cada una de les escoles i/o instituts convidats a la mostra de la segona edició de “L’educació de les Arts”, una iniciativa nascuda a partir d’una proposta de la comissió d’ensenyament del Col·legi de Doctors i Llicenciats en Belles Arts i Professors de Dibuix de Catalunya (COLBACAT) i la col·laboració amb Interfícies, el programa transversal de cultura, educació i ciutadania de l’Arts Santa Mònica.

Els centres educatius convidats a participar en aquesta mostra i a les sessions de presentació dels projectes d’aquesta segona edició, titulada “L’educació de les arts II. Els llocs de les arts: escola, transversalitat i xarxes”, van ser Escola El Puig (Esparreguera), Escola Miquel Bleach (Barcelona), Institut Moisés Broggi (Barcelona), Escola TretzeVents Waldorf-Steiner (Sant Cugat del Vallès), Escola Dovella (Barcelona), Institut Escola Les Vinyes (Castellbisbal).

L’exposició, tallers i debats van tenir lloc entre el 04/05/2017 i el 04/06/2017 a l’Espai Residència de l’Arts Santa Mònica. Totes les activitats van estar obertes als públics generals i persones interessades en l’àmbit de l’educació i la intersecció amb les pràctiques artístiques.

 

 [:]

Entrades relacionades