sinapsis

Grup de treball_La connectadora_LABmediació_CA Tarragona

La Connectadora” és un dels cinc grups de treball del projecte “Obert per Reflexió” en el marc del LABMediació del CA Tarragona.

Aquest grup vol ser una estructura estable que fomenti l’acollida i el desenvolupament de processos artístics en context i posi en relació àmbits professionals artístics i altres espais socials (entitats veïnals, escoles, organitzacions culturals i juvenils, espais comercials, equipaments socioculturals, etc.) a través de dinàmiques de col·laboració articulades en espais de debat, fòrums online i tallers per a la investigació i producció artístiques.

El grup té l’objectiu de fomentar les pràctiques de treball en procés basades en dinàmiques de col·laboració, articulades des d’un punt de vista ètic i rigorós, i que generin formes de relació sostenibles. Aquests marcs de relació seran, per definició, horitzontals, equitatius i produiran beneficis per a les dues parts, a més de tenir una finalitat pedagògica i crítica.

El grup potencia diverses estratègies que provoquin reaccions en els col·lectius amb els quals es col·labora, a partir de diferents espais de mediació centrats en tres eixos: la recerca, la facilitació-connexió i la formació. Aquests eixos es concreten en: un espai de debat amb trobades mensuals obertes i un fòrum en línia; tallers que tenen com a objectiu facilitar la investigació qualitativa i quantitativa, per tal de fomentar noves visions en el camp de la investigació i producció artístiques, i, al mateix temps, reflexionar sobre la pràctica mateixa.

La Connectadora-3 photo 3

Entrades relacionades