sinapsis

[:ca]Grup de treball_La connectadora_ LABmediació_CA Tarragona[:es]Grup de treball_La connectadora_LABmediació_CA Tarragona[:]

La Connectadora” és un dels cinc grups de treball del projecte “Obert per Reflexió” en el marc del LABMediació del CA Tarragona.

Aquest grup vol ser una estructura estable que fomenti l’acollida i el desenvolupament de processos artístics en context i posi en relació àmbits professionals artístics i altres espais socials (entitats veïnals, escoles, organitzacions culturals i juvenils, espais comercials, equipaments socioculturals, etc.) a través de dinàmiques de col·laboració articulades en espais de debat, fòrums online i tallers per a la investigació i producció artístiques.

El grup té l’objectiu de fomentar les pràctiques de treball en procés basades en dinàmiques de col·laboració, articulades des d’un punt de vista ètic i rigorós, i que generin formes de relació sostenibles. Aquests marcs de relació seran, per definició, horitzontals, equitatius i produiran beneficis per a les dues parts, a més de tenir una finalitat pedagògica i crítica.

El grup potencia diverses estratègies que provoquin reaccions en els col·lectius amb els quals es col·labora, a partir de diferents espais de mediació centrats en tres eixos: la recerca, la facilitació-connexió i la formació. Aquests eixos es concreten en: un espai de debat amb trobades mensuals obertes i un fòrum en línia; tallers que tenen com a objectiu facilitar la investigació qualitativa i quantitativa, per tal de fomentar noves visions en el camp de la investigació i producció artístiques, i, al mateix temps, reflexionar sobre la pràctica mateixa.

La Connectadora-3 photo 3

Entrades relacionades