sinapsis

Publicació_ Interaccions entre pràctica artística i àmbit educatiu_Trans_Art_Laboratori Context Educatiu

Publicació digital el·laborada en el marc del projecte Trans_Art_Laboratori Context Educatiu desenvolupat entre els anys 2009 i 2011. S’hi recullen els resultats de la recerca desenvolupada durant l’any 2009 entorn de les interaccions entre art i àmbit educatiu, així com la memòria del projecte resident “A propòsit de nosaltres i el lloc on som” realitzat en context educatiu durant el 2010 en col·laboració amb el Consorci d’Educació de Barcelona i centres educatius de la ciutat.

Aquest és el final d’un procés de treball que es va iniciar a principis del 2009 i s’atura al llindar del 2011. Aquest llibre n’és el rastre, l’arxiu i en certa manera, un dels resultats més destacats d’aquests dos anys de treball.

Amb aquesta publicació es vol compartir i posar a disposició d’altres persones els coneixements i processos construïts per tots els que han participat en el projecte. Es vol, també, participar de la construcció col·lectiva que avui en dia, amb més intensitat que mai, s’està donant en relació a la creació d’interaccions entre art i educació.

Sin título-2

Entrades relacionades