sinapsis

Mediacions al centre_Línia d’acció_Interfícies

Una de les tres línies d’acció d’Interfícies, el programa de mediació de l’Arts Santa Mònica, coordinat conjuntament per Idensitat, Sinapsis i Transductores. Les altres línies són Comunitats educatives i Connexions Barris-Ciutat.

Les mediacions al centre són les accions que Interfícies, el programa de mediació de l’Arts Santa Mònica coordinat conjuntament per Idensitat, Sinapsis i Transductores, proposa en els espais de l’equipament com a estratègia d’acompanyament i mediació en relació a les exposicions i activitats de la programació del Centre d’Arts.

També inclou activitats obertes que facilitin la socialització dels processos de treball i col·laboració desenvolupats amb escoles i instituts, així com el projectes realitzats amb entitats i col·lectius del barri.

Aquestes activitats proposen a la ciutadania una relació dialògica amb els continguts del Centre d’Art Santa Mónica, explorant una mirada crítica sobre la programació, les exposicions i el centre, i proposant formats experimentals que impulsen altres maneres de relacionar-se amb un equipament cultural.

Entrades relacionades