sinapsis

Mediacions en sala_Ambient Now! amb Comusitària_Visites Hack_Interfícies

[:ca]

Una proposta de Comusitària dins de “Visites Hack”, un cicle experimental d’aproximacions a l’Arts Santa Mònica i/o als seus continguts a partir de formats artístics, que es planteja des d’Interfícies, el projecte de mediació del centre d’art.

Durant aquestes “Visites Hack”, els diferents creadors/es, artistes i col·lectius convidats, mitjançant metodologies i pràctiques artístiques interdisciplinàries (arts en viu, arts visuals, música, performance, etc.), proposen unes experiències de relació amb el centre d’art que va més enllà de la idea de vista guiada.

Aquesta proposta de Comusitària està plantejada en relació amb el treball de Brian Eno amb l’objectiu d’explorar en directe la producció experimental d’ambients sonors i espaials de caràcter immersiu.

Prenent com a punt de partida l’exposició “LightForms/Soundforms”, en aquesta “Visita Hack” Comusitària presenta una instal·lació sonora viva que, a l’estil de Brian Eno, crea atmosferes experimentals, paletes musicals i textures gestuals des de l’escolta, el moviment i la improvisació. A partir de la intervenció d’un quartet de corda, una ballarina i un soundpainter, es posa en diàleg l’obra de l’artista i el mateix públic assistent per donar forma a un ambient creatiu basat en l’ara.

A l’activitat, que te lloc el 17/06/2017, participen Noemí Rubio i Laia Serra (violins); Diana Franov, (viola); Núria Puigbò, (violoncel). Lucia Bretos (ballarina) i Ferran Badal (soundpainter).

IMG_3410 IMG_3398 IMG_3392

Comusitària és una plataforma de treball i investigació basada en el paradigma del Desenvolupament Cultural Comunitari que connecta i amplifica les pràctiques artístiques assentades en entorns educatius i/o socials. Treballa des de l’accés i participació cultural, el treball amb col·lectius i contextos vulnerables, i el desenvolupament personal així com l’apoderament de grups i equips de treball.

 

[:]

Entrades relacionades