sinapsis

Memòria 2012_CA Tarragona

Aquest document presenta la descripció de la gestió i direcció del CA Tarragona Centre d’Art corresponent a l’any 2012.

Recull les primeres actuacions dutes a terme per tal d’implementar-lo, així com la seva presentació pública amb l’exposició de Bouchra Khalili al Tinglado 2 del Moll de Costa.

Durant aquest primer any de visibilitat pública del projecte, s’han donat a conèixer els projectes de llarg recorregut que defineixen les línies de treball del Centre d’Art, com ara el programa expositiu (difusió), Polièdrica (LABmediació), L’Escola de calor (formació), el Contextador (producció) o L’Irradiador (documentació), a més a més dels projectes puntuals que completen la programació del Centre.

L’any es tanca amb l’exposició «Habeas Corpus. Funcions i disfuncions de la figura del testimoni» i les accions associades a aquesta.

El CA Tarragona va ser fins el 2013 un equipament cultural públic per a la promoció de la recerca, la producció, la difusió, la formació i la documentació de la producció cultural i artística contemporània al Camp de Tarragona especialitzat en la mediació, desenvolupada a partir d’un dels seus programes, el LABmediació.

Entrades relacionades