sinapsis

Polièdrica_LABMediació_CA Tarragona

Polièdrica és una plataforma-online per promoure la difusió i l’autoaprenentatge entorn de les polítiques i les pràctiques artístiques i/o culturals col·laboratives amb l’accent posat en la mediació i la producció de retorn social.

Aquesta projecte, sorgit sota el paraigües del LABMediació del CA_Tarragona, ha continuat la seva trajectòria a partir del 2013 a cura de Sinapsis i Transductores.

Els continguts d’aquest espai wiki es presenten en forma d’articles sobre fonts documentals (publicacions, articles, tesis, vídeos, etc.), projectes artístics i glossaris.

Per afavorir una “navegació pedagògica”, aquests articles s’agrupen a partir de panoràmiques i itineraris crítics, proposant lectures interrelacionades entre els diferents continguts, i els àmbits i disciplines representats a Polièdrica: política i gestió cultural, arts visuals, performance, dansa, música, teatre,  producció audiovisual, arquitectura, urbanisme, etc.

Aquests continguts s’organitzen per proposar una experiència d’ús adaptada a persones de diferents àmbits d’interès i nivells d’expertesa.

A més de la plataforma on-line, Polièdrica publica un bloc (eina de difusió i comunicació del projecte) i un butlletí digital periòdic (un format pensat per a un accés ràpid i senzill als continguts de l’espai wiki).

Entrades relacionades