sinapsis

Curs_Posa’t en forma amb l’art contemporani_LABmediació_CA Tarragona

L’objectiu d’aquest curs, desenvolupat del 06/02 al 13/03 de 2013 des del LABmediació del CA Tarragona, va ser el de donar eines teòriques i pràctiques a totes aquells mestres i professors que tenen interès en conèixer la creació contemporània i, al mateix temps, treure’n el màxim de profit per al treball a l’aula. El curs va constar de sis sessions de dues hores cada una i un treball pràctic a l’aula.

Aquest curs neix de la col·laboració de la Biblioteca Pública de Tarragona i el CA Tarragona Centre d’Art; i compta amb la col·laboració de l’Institut Municipal d’Educació de Tarragona, el CRP del Tarragonès i els Serveis Territorials d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya a Tarragona. La seva realització va anar a càrrec de Jordi Ribas i el suport en alguna sessió de Cristian Añó (Sinapsis) i

S’han portat a terme cinc edicions del curs. Al Museu de Valls es compta amb la participació de Lídia Porcar; a la primera edició, que té lloc a la Biblioteca Pública de Tarragona, amb Jordi Erola; a la Sala Portal del Pardo del Vendrell, amb Ester Ferrando; i al Centre de Lectura de Reus i la segona edició a la Biblioteca Pública de Tarragona, amb Patrícia Carles.

1.posa't en forma_Valls_CA 2.posa't en forma_Valls_CA 3.posa't en forma_Tarragona

6.posa't en forma_Reus

9.posa't en forma_Vendrell 10.posa't en forma_Vendrell

Entrades relacionades