sinapsis

Pràctica artística_ Col·laboració Festival Raval(s)_Interfícies

Interfícies, el programa de mediació de l’Arts Santa Mónica, com a part del seu projecte “Molt més que bars: Itineraris de plaer i subversió”, co-organitza el programa de la jornada viquipedista celebrada a la Biblioteca de Sant Pau de Barcelona dins de l’edició 2016 del Festival Ravals(s) dedicada a les dones.

Raval(s) és un festival de cultures coordinat per la Fundació Tot Raval que compta amb un munt d’activitats gratuïtes, organitzades gràcies a la col·laboració i participació de la comunitat del Raval, amb la voluntat de mostrar les diferents cares del barri i de generar connexions entre els diferents agents del context.

Durant l’edició 2016, les dones han sigut les protagonistes del festival, tot posant al centre de la programació el seu paper, així com el dels moviments feministes del passat, present i futur del Raval.

“Raval, dones i diversitat de gènere” és un programa dins de Raval(s), dissenyat per un conjunt d’entitats, equipaments, col·lectius, associacions i equips de recerca amb la voluntat de treballar més enllà del Festival a l’entorn d’aquesta temàtica.

cartell Festival Ravals(s.) 2016

Entrades relacionades