sinapsis

Pràctica artística_Hibridacions i Contextos_Interfícies

A través del seu programa de mediació, Interfícies, l’Arts Santa Mònica participa durant el curs 2016-2017 i per primera vegada amb el programa Hibridacions i Contextos de l’ACVic, treballant conjuntament amb l’Escola d’Art i Superior de Disseny de Vic.

Aquesta col·laboració es fa en relació amb el projecte “No tan(ts) porcs… Cria porcina a Osona; noves mirades i noves maneres” del dissenyador Curro Claret, que forma part de la proposta “Fem-ho junts. La creació com a activitat social”, comissariada per Glòria Picazo a l’Arts Santa Mònica.

Hibridacions i Contextos és un programa impulsat per ACVic amb la voluntat d’articular projectes en xarxa entre els centres o espais d’art i escoles o facultats d’art i disseny; entitats que són alhora distants en les seves activitats quotidianes, i properes en fites com són el foment de les relacions entre l’art, l’educació, el context i la connexió amb la societat. Aquest programa activa processos col·laboratius que es desenvolupen de manera anual en el període escolar que va de setembre a juny i reuneix fins a 30 escoles superiors i centres d’art de Catalunya.

Entrades relacionades