sinapsis

Pràctica artística_Pau Faus_Acompanyament i disseny programació arts visuals

Aquesta proposta de Pau Faus, titulada “Accions en el Paisatge”, va ser un dels projectes mostrats a l’exposició “Assaig d’una programació de pràctiques artístiques a Castellbisbal” que va tenir lloc del 05/12/2008 al 25/01/2009 a la Sala d’Exposicions Municipal de Castellbisbal, en el marc del projecte de Assessorament a la Regidoria d’Educació, Cultura i Patrimoni de l’Ajuntament de Castellbisbal.

Es tracta d’un treball fotogràfic realitzat a partir d’un recorregut a peu, amenitzat amb les accions d’una ballarina (Claudia Solano) i de dos músics de l’Escola de Música (Xavi Grau i Amaia Ruano), realitzat pel terme municipal de Castellbisbal el 15 de novembre de 2008. L’altre proposta artística vinculada al projecte i presentada a l’exposició va ser el documental “Públics públics realitzat per Roger Lapuente i Martí Sales en col·laboració amb Sinapsis.

POSTER-WEB-15-NOV
L’artista treballa a partir de la varietat d’espais del territori per a presentar-los, a través de l’acció transformadora que es planteja, com a paisatges de ple dret per a la ciutadania.

RECORREGUT DE L’ACCIÓ:

recorregut

Entrades relacionades