sinapsis

Pre-projecte_Ressonància Manresa

“Ressonància Manresa”, un projecte artístic d’intervenció en el territori realitzat a la ciutat de Manresa l’any 2007 per Sinapsis, es va formular a partir de dos pre-projectes diferents: un primer document inicial, presentat a la convocatòria d’IDENSITAT del 2007, i un segon document utilitzat per a la recerca tant de finançament com de col·laboradors.

IDENSITAT és una plataforma de suport a la creació artística que, en cada nova edició, impulsa projectes de creació basats en un àmbit temàtic i que es concreten en un lloc específic, des d’una dimensió física, social i temporal.

El primer pre-projecte és el document presentat a la convocatòria pública d’IDENSITAT 07 (novembre del 2006). El desembre del mateix any, el jurat format per Santiago Cirugeda (arquitecte i artista), Amanda Cuesta (comissària independent), Alicia Murría (crítica d’art, directora de la revista ArteContexto), Ramon Parramon (director d’IDENSITAT) i Lorenzo Romito (arquitecte, membre fundador de STALKER) seleccionen la proposta de Sinapsis per ser produïda dins del marc d’IDENSITAT del 2007.

 

El segon dels pre-projectes és una formulació més elaborada, realitzada una vegada feta la primera fase del projecte. Va ser el document utilitzat per buscar fonts de finançament i presentar el projecte a col·laboradors i participants.

 

Entrades relacionades