sinapsis

Taller_Objectes de conversa_Pedagogies de Fricció

Programa de tallers desenvolupat dins del procés de treball de “Pedagogies de fricció”, el programa de mediació del cicle d’exposicions “Lesson 0” de l’Espai 13 de la Fundació Miró de Barcelona (curs 2014-2015), que reflexiona sobre l’estat actual de l’educació artística.

En relació amb l’exposició Con tus propias manos”, de Rita Ponce de León al cicle “Lesson 0”, Pedagogies de fricció” desenvolupa un programa de tallers participatius anomenats Objectes de conversa” on s’explora la relació dels participants amb els objectes presents a la Fundació Joan Miró, així com els diàlegs que es poden establir a través dels mateixos.

La proposta pren la forma d’un joc de pistes i de creació col·lectiva de textos al voltant dels objectes seleccionats per grups específics de joves i adults. A partir d’aquests diàlegs creuats, els participants construeixen una mirada alternativa sobre la Fundació Joan Miró i la seva funció com a institució cultural.

Els participants van ser alumnes de l’Escola Frederic Mistral, del Tècnic Eulàlia, de l’Institut Ramon Berenguer IV i del Màster d’Arts Visuals i Educació de la UB, a més de membres de Suso Espai i Raons públiques.

2901_Pdf_03 2901_Pdf_07 2901_Pdf_160203_Pdf_010211_Pdf_382901_Pdf_29

Entrades relacionades