sinapsis

RESSONÀNCIA MANRESA_IDensitat

Foto-post

“Audio-guia Ressonància. 8 itineraris sonors per la ciutat de Manresa i el seu sistema sanitari” és una proposta artística a mig camí entre la guia turística i el reportatge documental. Aquesta audioguia va ser el resultat formal del projecte “Ressonància Manresa”, un procés artístic d’intervenció en el territori realitzat a la ciutat de Manresa l’any 2007 dins de l’edició ID#4 d’IDensitat.

IDensitat és una plataforma de suport a la creació artística que, en cada nova edició, impulsa projectes de creació basats en un àmbit temàtic que es concreten en un lloc específic, des d’una dimensió física, social i temporal. L’audio-guia també va formar part de l’exposició “Local/Visitant” organitzada amb motiu d’ID#4.

Escoltant els diferents itineraris que proposen els més de 80 manresans/es participants en el projecte es decobreix el vessant més humà d’un sistema social i sanitari complex.

PROJECTES EN CONTEXT I TREBALL EN XARXA

Processos de treball de llarg recorregut que es situen en contextos específics. El treball que es desenvolupa comporta generar o participar en xarxes, així com col·laborar amb persones, projectes i institucions del territori.

IDensitat

Idensitat és un projecte d’art que investiga sobre les maneres d’incidir en l’àmbit de l’espai públic a través de propostes creatives en relació amb el lloc i el territori, des de la dimensió física i social. S'estableix com a espai de producció i recerca en xarxa que, des de l’art, experimenta noves formes d’implicació i interacció en l’espai social.