sinapsis

RESSONÀNCIA MANRESA_IDensitat

 

Foto-post

“Audio-guia Ressonància. 8 itineraris sonors per la ciutat de Manresa i el seu sistema sanitari” és una proposta artística a mig camí entre la guia turística i el reportatge documental. Aquesta audioguia va ser el resultat formal del projecte “Ressonància Manresa”, un procés artístic d’intervenció en el territori realitzat a la ciutat de Manresa l’any 2007 dins de l’edició ID#4 d’IDensitat.

IDensitat és una plataforma de suport a la creació artística que, en cada nova edició, impulsa projectes de creació basats en un àmbit temàtic que es concreten en un lloc específic, des d’una dimensió física, social i temporal. L’audio-guia també va formar part de l’exposició “Local/Visitant” organitzada amb motiu d’ID#4.

Escoltant els diferents itineraris que proposen els més de 80 manresans/es participants en el projecte es decobreix el vessant més humà d’un sistema social i sanitari complex.

 

CAST.

Foto-post

“Audio-guía Ressonància. 8 itineraris sonors per la ciutat de Manresa i el seu sistema sanitari” es una propuesta artística a medio camino entre la guía turística y el reportaje documental. Esta audio-guía fue el resultado formal del proyecto “Ressonància Manresa”, un proceso artístico de intervención en el territorio realizado en la ciudad de Manresa en 2007 dentro de la edición ID#4 de IDensitat.

IDENSITAT es una plataforma de apoyo a la creación artística que, en cada nueva edición, impulsa proyectos de creación basados ​​en un ámbito temático que se concretan en un lugar específico, desde una dimensión física, social y temporal. La audio-guía también formó parte de la exposición “Local/Visitant” organizada con motivo de ID#4.

Escuchando los diferentes itinerarios que proponen los más de 80 manresanos/as participantes en el proyecto se descubre el lado más humano de un sistema social y sanitario complejo.

[:ca]PROJECTES EN CONTEXT I TREBALL EN XARXA[:es]PROYECTOS EN CONTEXTO Y TRABAJO EN RED[:]

[:ca]Processos de treball de llarg recorregut que es situen en contextos específics. El treball que es desenvolupa comporta generar o participar en xarxes, així com col·laborar amb persones, projectes i institucions del territori. [:es]Procesos de trabajo de largo recorrido que se sitúan en contextos específicos. El trabajo que se desarrolla conlleva generar o participar en redes, así como colaborar con personas, proyectos e instituciones del territorio.[:]

IDensitat

[:ca]Idensitat és un projecte d’art que investiga sobre les maneres d’incidir en l’àmbit de l’espai públic a través de propostes creatives en relació amb el lloc i el territori, des de la dimensió física i social. S'estableix com a espai de producció i recerca en xarxa que, des de l’art, experimenta noves formes d’implicació i interacció en l’espai social. [:es]IDensitat es un proyecto de arte que investiga formas de incidir en el ámbito del espacio público a través de propuestas creativas en relación con el lugar y el territorio, desde la dimensión física y social. Se establece como espacio de producción e investigación en red que, desde el arte, experimenta nuevas formas de implicación e interacción en el espacio social. [:]