sinapsis

Bases_Convocatòria Arts Visuals Can Felipa 2015

El procés de treball col·laboratiu desenvolupat l’any 2014 entre Can Felipa i Sinapsis per intensificar les relacions del centre cívic amb el seu context, el barri de Poblenou de Barcelona, va donar com a resultat el La(b) Felipa, les accions de mediació del qual es relacionen amb els projectes seleccionats a les convocatòries d’arts visuals i escèniques, afavorint la col·laboració i participació ciutadana.

Publicació de les bases de la Convocatòria d’Arts Visuals 2015, organitzada pel Centre Cívic Can Felipa. Per aquesta edició, es plantegen les mateixes modalitats que a l’edició anterior: Comissariat, Creació artística i Comunicació gràfica.

Els projectes seleccionats en les diferents modalitats donen forma a la programació 2016 de Can Felipa, i com l’any anterior, tenen l’oportunitat de participar dins del La(b) Felipa, un programa impulsat pel Centre Cívic per tal d’intensificar i construir complicitats entre el programa d’arts visuals, el programa d’arts escèniques, el barri del Poblenou on s’inscriu l’equipament i la ciutadania.

Entrades relacionades