sinapsis

Publicació_Punt de Partida

Aquest document nascut del debat de la Taula de treball associada al projecte Punt de Partida planteja una diagnosi entorn a la situació de les arts a Terrassa i proposa una pla d’acció estructurat en cinc programes i més de 30 accions. Aquest projecte va suposar un procés de treball desenvolupat entre gener i desembre de 2008 per encàrrec de l’Ajuntament de Terrassa i va comptar amb la col·laboració de diferents agents culturals de la ciutat vinculats a les Arts Visuals.

La publicació ha estat generada no només a partir del material procedent de la Taula de Treball de Punt de Partida, sinó també de tota la documentació recopilada mitjançant una recerca sobre el terreny, consistent en més de 70 entrevistes a persones vinculades al context artístic i cultural de Terrassa.

S’hi recull, per una banda, un relat de les percepcions i opinions escoltades en les converses mantingudes, un relat sobre les sessions de treball de la Taula i, per últim, un catàleg d’accions que afavoreixin la consolidació i la millora de les accions de suport a la creació contemporània i al recolzament als creadors que es realitzen des de l’Ajuntament de Terrassa.

 0-tapa

Entrades relacionades