sinapsis

Recull premsa_Regió 7_Audioguia_Ressonància Manresa

Sèrie de tres articles publicats sobre l’Audioguia del projecte “Ressonància Manresa” entre juny de 2007 i febrer de 2008 al diari Regió 7, diari intercomarcal de la Catalunya Central, a la seva edició de Manresa.

El diari Regió 7 va col·laborar amb “Ressonància Manresa” fent difusió de l’audioguia en format CD amb la qual aquest projecte artístic retratava el món de la sanitat manresana amb documents sonors.

El primer document, Dos artistes projecten una audioguia amb rutes sanitàries, és un article-entrevista d’Adriana Delgado amb els responsables del projecte artístic de “Ressonància Manresa”, el col·lectiu Sinapsis, format per Lídia Dalmau i Cristian Añó. Va sortir publicat el 09/ 06/2008, amb el projecte encara en ple procés.

La segona notícia, publicada el 8/02/2008, feia saber als lectors de Regió 7 que amb l’edició del dia 14/02/2008 el diari regalaria l’audioguia “Ressonància Manresa”.

El tercer document és un reportatge en profunditat de Gemma Camps, publicat el 13/02/2008 amb el títol La sanitat de Manresa, des del cor i un subtítol ben explicatiu: “una experiència artística es capbussa en el món sanitari i en fa aflorar la riquesa en un CD”.

Entrades relacionades