sinapsis

Residència Artística_Laia Solé_Trans_Art_Laboratori Context Sanitari

Grada Zero és el projecte artístic que Laia Solé va desenvolupar en el marc de la seva residència artística a Trans_Art_Laboratori Context Sanitari entre setembre de 2008 i gener de 2009.

El seu treball va formar part de les dues exposicions vinculades a Trans_Art Laboratori Context Sanitari: “Catalitzadors. Accions Reversibles” (ACVic, Vic del 4 de juliol el 18 d’octubre de 2009) i Catalitzadors. Art, Educació i Territori (Arts Santa Mònica, Barcelona, del 18 de desembre al 25 d’abril de 2011).

Trans_Art_Laboratori Context Sanitari va ser un procés de recerca al voltant de les pràctiques artístiques col·laboratives en contextos sanitaris que es va dur a terme entre els anys 2007 i 2009.

El projecte de Laia Solé pren com a punt de partida el binomi salut-esport i l’exploració de l’entorn immediat del Nou Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona. Una recerca d’espais relacionals on es fan visibles llaços entre diferents comunitats i entitats. A més de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau hi són presents el Complex Esportiu del Guinardó, la seu de l’històric F.C Martinenc i el Centre Cívic del Guinardó-Club de Bitlles Guinardó de la ciutat de Barcelona.

00 01 03

Entrades relacionades