sinapsis

Residència artística_Tanit Plana_Trans_Art_Laboratori Context Sanitari

La Terra Promesa és el títol del projecte que Tanit Plana va desenvolupar durant la seva residència artística en el marc de Trans_Art_Laboratori Context Sanitari entre el setembre i el desembre del 2008.

El seu treball va formar part de les dues exposicions vinculades a Trans_Art_Laboratori Context Sanitari: “Catalitzadors. Accions Reversibles” (ACVic, Vic del 4 de juliol el 18 d’octubre de 2009) i “Catalitzadors. Art, Educació i Territori” (Arts Santa Mònica, Barcelona del 18 de desembre al 25 d’abril de 2011).

Trans_Art_Laboratori Context Sanitari va suposar un procés de recerca al voltant de les pràctiques artístiques col·laboratives en contextos sanitaris que es va dur a terme entre els anys 2007 i 2009.

El projecte de Tanit Plana aborda el moment del trasllat de l’antic edifici modernista al Nou Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona a partir de superposar vàries mirades. Unes imatges que articulen diferents registres narratius: una exploració de la dimensió emocional que comporta els processos de canvi, la visualització del moment del trasllat i el registre dels espais que a partir d’ara ja formaran part de la memòria.

TANIT PLANA 10

TANIT PLANA 11

TANIT PLANA

 

 

 

 

 

 

Entrades relacionades