sinapsis

Taller_Acciones de Comunicación y Evaluación_Seminari Pedagogías culturales_Transductores

Acciones de comunicación y evaluación” va ser la novena sessió dins del seminari “Pedagogías culturales. Prácticas colaborativas y aprendizajes en red, organitzat pel Centro José Guerrero de Granada, de març a maig del 2009, dins del projecte TRANSDUCTORES.

L’objectiu del seminari va ser profunditzar en les diverses formes de col·laborar i produir projectes pedagògics i participatius amb institucions tan educatives com socials, a través de conferències i l’estudi de casos dirigits per professors convidats, tallers d’anàlisi i disseny o tutories amb els grups de treball.

Durant aquesta sessió, que va tenir lloc el 18 de març del 2009, es van presentar els projectes “Ressonància Manresa” i Trans_Art_Context sociocultural”. El projecte “Ressonància Manresa”, realitzat dins del marc d’IDensitat 07, va servir per explicar als participants com la pròpia dinàmica col·laborativa afectava a la divisió dels temps i al mateix disseny del projecte. Durant la presentació de “Trans_Art_Context sociocultural”, es va incidir en les fases de difusió, i les estratègies de comunicació i avaluació seguides.

Entrades relacionades