sinapsis

Taller_Agents Dobles_LABmediació_CA Tarragona

Curs de formació del LABmediació dins de la convocatòria Contextador 2013 del CA Tarragona, adreçat a creadors, gestors culturals i professionals d’altres àmbits interessats a aprofundir en les pràctiques culturals i artístiques amb interaccions amb el context social per aplicar als seus entorns de treball.

Es tracta d’una iniciativa del Programa de Formació del CA Tarragona per reforçar la línia de treball del LABmediació, afavorint noves sinergies i oportunitats de creixement. El curs s’imparteix conjuntament amb en Mikel Morlas (artista i dissenyador/facilitador d’experiències d’aprenentatge i d’innovació a les organitzacions) i es realitza del 30 de gener al 2 de març de 2013.

Les sessions estan dedicades a quatre àmbits temàtics:

1. La innovació social i les noves tecnologies.

2. El codi obert i la cultura lliure, eines per compartir el coneixement.

3. La comunicació i les pràctiques documentals, la importància del procés i la seva visibilització.

4. Les estratègies d’intervenció i mediació en contextos, hibridació disciplinària i metodologies col·laboratives.

El curs s’estructura en sis sessions presencials i un entorn virtual amb l’objectiu de permetre desenvolupar una aproximació crítica a diferents projectes i pràctiques, tenint en compte els quatre eixos plantejats. Aquest és, sobretot, el punt de partida per conèixer eines i metodologies que permetin a cada assistent plantejar un projecte aplicable al seu context laboral, en sintonia amb la seva trajectòria i el seu desig de recerca i innovació o per ampliar l’horitzó dels seus coneixements i interessos.

AD 2-1 AD 2-5 AD 2-6 AD 2-11 AD 4

Entrades relacionades