sinapsis

Taller_Escapar cap endavant_Interfícies

Taller col·lectiu proposat des d’Interfícies, el programa de mediació de l’Arts Santa Mònica, en col·laboració amb la Sala d’Art Jove de Barcelona per tal de generar trobades i llocs on escapar col·lectivament cap endavant, això és, pensar noves emergències culturals des d’experiències de vida situades.

Amb motiu del seu desè aniversari, la Sala d’Art Jove realitza a l’Arts Santa Mònica una exposició amb activitats paral·leles de juliol a octubre de 2016. El taller es va realitzar conjuntament amb algunes de les persones que han participat amb la Sala d’Art Jove de Barcelona, perquè puguin compartir les històries de vida professionals, laborals, personals. Els talleristes participants a “Escapar cap endanvant” van ser: Fito Conesa, Maria Garcia, Jordi Ferrerio i Lola Lasurt.

Fruit del taller, que va tenir lloc el 28 de setembre de 2016, es va realitzar un fanzine amb les històries de vida i recorreguts professionals dels participants, que es dinamitza amb altres tallers durant el 2017.

La Sala d’Art Jove ha estat un espai de cultiu de pràctiques culturals emergents i de grups d’artistes, creadors/es i treballadors/es culturals en diversos formats i tipologies. Des del comissariat, la investigació, les pràctiques situades, l’educació o l’edició, aquest espai ha estat un nínxol d’experimentació per a la ciutat de Barcelona.

IMG_1882 IMG_1883 escapar taller 2

Maria 01

Entrades relacionades