sinapsis

Taller_Lectures amplificades_LABmediació_CA Tarragona

En aquest taller, el LABmediació proposa un exercici obert d’interpretació de les obres que conformen l’exposició «Habeas Corpus».

Gràcies a l’acompanyament mediador de Patrícia Carles i Jordi Martí Font, cada un dels treballs és compartit amb un grup diferent de persones. A través de dinàmiques de debat i escriptura col·lectiva, els grups proposen nous textos que reflecteixen la seva interpretació de la mostra.

Amb aquesta experiència es pretén subratllar la voluntat de multiplicació i amplificació d’interpretacions del fet artístic, a partir de l’experiència directa de l’obra i del coneixement que aquesta pot promoure. És així com es posa en relleu que, amb cada lectura que els visitants generen al voltant de l’exposició, es multipliquen les significacions dels treballs que la componen i és fa més ric i complex el seu discurs.

Els textos elaborats es mostren al mateix espai expositiu, al costat de les peces a les quals facin referència per, més endavant, formar part de la publicació que documentarà la mostra.

Podeu accedir als documents al web del CA Tarragona o podeu fer click en els següents enllaços:

Alumnes de la Unitat d’Escolarització Compartida de Tarragona
Alumnes de fotografia artística de l’EADT
Grup de lectura i conversa de la Biblioteca Pública de Tarragona
Alumnes de segon d’ESO, 1 i 2 de l’Institut-Escola Pi del Burgar de Reus
Col·lectiu de dones de l’Ateneu Llibertari Alomà
Grup de GESO del Centre de formació d’adults de Tarragona

Entrades relacionades