sinapsis

Taller_Posa’t a punt amb l’exposició Monuments_LABmediació_CA Tarragona

Acció del LABmediació en el marc del curs “Posa’t en forma amb l’art contemporani” que convida a visitar l’exposició “Monuments” al CA Tarragona i compartir la pròpia experiència com a espectador, esdevenint mediador i oferint una mirada heterogènia i diversa al treball de l’artista a través d’allò que hi veu el públic.

“Posa’t a punt” és un projecte que convida a visitar l’exposició “Monuments” de Mireia Sallarès i compartir la pròpia experiència com a espectador amb totes les altres persones que veuran la mostra. Es porta a terme el juny de 2013 en el marc d’aquesta exposició del CA Tarragona.

Es tracta d’una activitat oberta a tots els públics a càrrec de Cristian Añó (Sinapsis) i Jordi Ribas. Una visita singular durant la qual es desenvolupa un taller que la converteix en altaveu per compartir la lectura sobre allò que agrada, impacta, sorprèn, fa pensar o emociona.

Aquesta acció s’inscriu en el marc del curs “Posa’t en forma amb l’art contemporani” i s’adreça a tothom que vulgui esdevenir mediador i oferir als públics una mirada heterogènia i diversa que fa referència al treball de l’artista, però també a allò que hi veu el públic que el rep.

“Posa’t a punt” és un retrat col·lectiu del públic quan fa de públic i que recorda que el procés de l’experiència artística (artista – procés de treball – obra – públic) esdevé complet quan els ciutadans entren a les sales d’exposició i, a través del diàleg amb l’obra, converteixen en experiència pública allò que parteix d’una experiència personal.

IMG_8219-2 copia

IMG_7058IMG_8232-2 copia posa't

Entrades relacionades