sinapsis

Taula rodona_Formes de politització actuals en l’àmbit de l’activitat musical_Sonoritats amb Ràdio Nativa_Interfícies

Activitat inclosa dins de “Sonoritats”, una col·laboració d’Interfícies, el programa de mediació de l’Arts Santa Mònica, amb el projecte Nativa d’Indigestió, a partir de dues propostes expositives de la programació del centre d’art, “Black Is Beltza” i “60Kb i 16Khz. BCN. Sents la violència?”.

En aquesta taula rodona s’aborda el debat sobre la dimensió política de la música en el nostre entorn més immediat. Si fa uns anys el debat sobre la dimensió política de la música, en el nostre entorn més immediat, podia partir de cert grau d’abstracció en les seves formulacions, en el present hi ha línies de debat, embrions organitzatius i propostes d’acció força més concretes que permeten considerar elements de materialitat en aquestes qüestions.

Es va parlar d’aquestes qüestions partint de les aportacions dels convidats sobre l’estat d’actual de les coses en àmbits com les mirada de gènere sobre l’activitat musical, les propostes d’acció des de l’àmbit institucional i els posicionaments polítics des de l’organització dels músics, entre d’altres.

La trobada va tenir lloc el 14.07.2016 i va comptar amb la participació d’Adriano Galante (Seward, Sindicat de músics), Lucía Lijtmaer (escriptora i periodista) i Daniel Granados (músic, investigador i productor cultural), amb la moderació de Jordi Oliveras (Indigestió).

Entrades relacionades