sinapsis

TRANS_ART_LABORATORI Context sanitari

imatge destacada context sanitari

Trans_Art_Laboratori_Context Sanitari suposa un procés de treball que investiga i desenvolupa interaccions entre pràctiques artístiques i context sanitari, partint del projecte artístic “Ressonància Manresa” de Sinapsis, i del reconeixement del potencial de la interacció entre l’àmbit artístic i el sanitari.

Al llarg del projecte es va desenvolupar un mapat de pràctiques artístiques en context sanitari, un arxiu de projectes, programes i bibliografia específica, així com una recerca qualitativa entorn de set projectes emblemàtics. També es van dur a terme dues residències artístiques de les creadores Tanit Plana iLaia Solé a l’Hospital de Sant Pau de Barcelona i una publicació que, prenent com a punt de partida els coneixements teòrics i pràctics assolits, elabora una proposta d’itineraris i eines per desenvolupar projectes col·laboratius.

Es poden consultar on-line tant els arxius i la web del procés, com descarregar la publicació.

El conjunt del projecte ha tingut dos moments de visibilitat en el marc de l’exposició “Catalitzadors”, a l’ACVic (Centre d’Arts Contemporànies de Vic) i al Centre d’Arts Santa Mónica de Barcelona.

 

CAST.

imatge destacada context sanitari

Trans_Art_Laboratori_Contexto Sanitario supone un proceso de trabajo que investiga y desarrolla interacciones entre prácticas artísticas y contexto sanitario, partiendo del proyecto artístico “Ressonància Manresa” de Sinapsis, y del reconocimiento del potencial de la interacción entre el ámbito artístico y el sanitario.

Durante el proyecto se desarrolló un mapeado de prácticas artísticas en contexto sanitario, un archivo de proyectos, programas y bibliografía específica, así como una investigación cualitativa en torno a siete proyectos emblemáticos. También se llevaron a cabo dos residencias artísticas de las creadoras Tanit Plana i Laia Solé en el Hospital de Sant Pau de Barcelona y una publicación que, tomando como punto de partida los conocimientos teóricos y prácticos alcanzados, elabora una propuesta de itinerarios y herramientas para desarrollar proyectos colaborativos.

Se pueden consultar on-line tanto los archivos y la web del proceso, como descargar la publicación.

El conjunto del proyecto ha tenido dos momentos de visibilidad en el marco de la exposición “Catalitzadors”, en ACVic (Centre d’Arts Contemporànies de Vic) y Centre d’Arts Santa Mónica de Barcelona.

[:ca]PROJECTES EN CONTEXT I TREBALL EN XARXA[:es]PROYECTOS EN CONTEXTO Y TRABAJO EN RED[:]

[:ca]Processos de treball de llarg recorregut que es situen en contextos específics. El treball que es desenvolupa comporta generar o participar en xarxes, així com col·laborar amb persones, projectes i institucions del territori. [:es]Procesos de trabajo de largo recorrido que se sitúan en contextos específicos. El trabajo que se desarrolla conlleva generar o participar en redes, así como colaborar con personas, proyectos e instituciones del territorio.[:]