sinapsis

TRANS_ART_LABORATORI Context sanitari

imatge destacada context sanitari

Trans_Art_Laboratori_Context Sanitari suposa un procés de treball que investiga i desenvolupa interaccions entre pràctiques artístiques i context sanitari, partint del projecte artístic “Ressonància Manresa” de Sinapsis, i del reconeixement del potencial de la interacció entre l’àmbit artístic i el sanitari.

Al llarg del projecte es va desenvolupar un mapat de pràctiques artístiques en context sanitari, un arxiu de projectes, programes i bibliografia específica, així com una recerca qualitativa entorn de set projectes emblemàtics. També es van dur a terme dues residències artístiques de les creadores Tanit Plana iLaia Solé a l’Hospital de Sant Pau de Barcelona i una publicació que, prenent com a punt de partida els coneixements teòrics i pràctics assolits, elabora una proposta d’itineraris i eines per desenvolupar projectes col·laboratius.

Es poden consultar on-line tant els arxius i la web del procés, com descarregar la publicació.

El conjunt del projecte ha tingut dos moments de visibilitat en el marc de l’exposició “Catalitzadors”, a l’ACVic (Centre d’Arts Contemporànies de Vic) i al Centre d’Arts Santa Mónica de Barcelona.

PROJECTES EN CONTEXT I TREBALL EN XARXA

Processos de treball de llarg recorregut que es situen en contextos específics. El treball que es desenvolupa comporta generar o participar en xarxes, així com col·laborar amb persones, projectes i institucions del territori.