sinapsis

TRANS_ART_LABORATORI Context sociocultural (Illa Fort Pienc)

PLOTTER 1 ESPAI DOCUMENTACIO_WEB

Projecte desenvolupat a la illa Fort Pienc (del districte de Sant Martí de Barcelona) entre finals de 2005 i principis de 2007. Aquest projecte va comportar la creació d’una plataforma de treball col·laborativa amb la implicació dels artistes participants, la direcció i els usuaris dels diferents equipaments públics que conformen la illa, a més de l’Espai Jove i el districte de l’Eixample.

Les residències artístiques del projecte van ser realitzades per: Laboratorium, Sitesize, Pau Faus, Experimentem amb l’Art, Txuma Sànchez i Ricardo Massari. Per altra banda, es va comptar amb la implicació del centre cívic, la residència de gent gran, la biblioteca, el mercat municipal, l’escola bressol i l’escola de primària de l’illa Fort Pienc.

Paral·lelament, es van editar tres butlletins informatius i es van realitzar dues exposicions.

 

CAST.
PLOTTER 1 ESPAI DOCUMENTACIO_WEB

Proyecto desarrollado en la Illa Fort Pienc (del distrito de Sant Martí de Barcelona) entre finales de 2005 y principios de 2007. Este proyecto supuso la creación de una plataforma de trabajo colaborativo con la implicación de los artistas participantes, la dirección y los usuarios de los equipamientos públicos que conforman la illa, además de l’Espai Jove y el distrito del Eixample.

Las residencias artísticas del proyecto fueron realizadas por: Laboratorium, Sitesize, Pau Faus, Experimentem amb l’Art, Txuma Sánchez y Ricardo Massari. Por otra parte, se contó con la implicación de los siguientes equipamientos: el centro cívico, la residencia de ancianos, la biblioteca, el mercado municipal, la guardería y la escuela de primaria de la illa Fort Pienc.

Paralelamente, se editaron tres boletines informativos y se realizaron dos exposiciones.

[:ca]PROJECTES EN CONTEXT I TREBALL EN XARXA[:es]PROYECTOS EN CONTEXTO Y TRABAJO EN RED[:]

[:ca]Processos de treball de llarg recorregut que es situen en contextos específics. El treball que es desenvolupa comporta generar o participar en xarxes, així com col·laborar amb persones, projectes i institucions del territori. [:es]Procesos de trabajo de largo recorrido que se sitúan en contextos específicos. El trabajo que se desarrolla conlleva generar o participar en redes, así como colaborar con personas, proyectos e instituciones del territorio.[:]